Домашній йогурт

Йогурт — дуже корисний кисломолочний продукт, його люблять дорослі і діти. Протипоказань до застосування цей продукт не має, а іноді його використовують як лікарський та косметичний засіб

Щоб одержати літр йогурту, потрібно закип’ятити один літр молока. Охолодити його приблизно до 40 градусів, додати дві столові ложки йогуртової закваски або натуральний йогурт. Загорніть каструлю у щось тепле і залиште на 12 годин. Краще це робити увечері, а вранці просто додати цукру і ретельно перемішати.
Або поставте у духовку на 4-5 годин, потім остудіть без різких перепадів температури. Для перемішування краще скористатися міксером. Після цього поставте масу у холодильник, і до вечора йогурт буде готовий до вживання.

Please follow and like us:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *