Користь від горілки

Пропонуємо за допомогою стародавніх рецептів по-новому поставитися до «лиходійки» і взяти з неї користь.
Щоб солоні огірки збереглися без консервації, у розчин додайте горілки: 200 мл на 1 л розчину.
Щоб банки з домашньою консервацією не «вибухали», перед закатуванням влийте у них 20 мл горілки.
Щоб олія не гірчила, додайте до неї трохи горілки (2 ст. ложки на літр олії).
Якщо варите тверде м’ясо, після зняття піни влийте у бульйон горілку з розрахунку 1 столова ложка горілки на 400 г м’яса. М’ясо вийде смачним, а смаку алкоголю не відчуєте.

Please follow and like us:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *